Producenci
Polityka prywatności

Niniejsza polityka dotycząca plików cookie odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do sklepu KAIZEN.
Przez korzystanie ze stron i aplikacji wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania stron oraz aplikacji.

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
Sklep KAIZEN używa ciasteczek w różnych celach: by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu, aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji. Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

 

Ochrona danych osobowych i zgoda na ich przetwarzanie

1.Przetwarzanie danych osobowych odbywa się zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami, w tym w szczególności z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwanego dalej „Ogólnym Rozporządzeniem o Ochronie Danych Osobowych” lub „RODO”) oraz przepisami krajowymi, w szczególności z Ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o Ochronie Danych Osobowych.

2. Klient wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Sklep KAIZEN Mariusz Wolski podanych przez niego w procesie zamówienia towaru na stronie internetowej Allegro.pl lub www.kaizenmeble.pl produktu firmy KAIZEN. Podanie danych osobowych przez Klienta jest dobrowolne, jednakże brak zgody na przetwarzanie danych osobowych przez Sklep może uniemożliwić świadczenie usług drogą elektroniczną oraz dokonywanie przez Klienta zakupów na stronie aukcyjnej oferującej towary Sklepu KAIZEN.

3. Administratorem danych pozyskanych dla celów, o których mowa w ust. 2 jest KAIZEN Mariusz Wolski, NIP 647-233-36-86, REGON 240669272, mający siedzibę w Pszowie przy ul. Karola Miarki 98, 44-370 Pszów.

3. Sklep przetwarza dane osobowe w celu świadczenia usług drogą elektroniczną, zawierania z Klientem i wykonania umów sprzedaży produktów zamówionych przez Klienta na portalu aukcyjnym oferowanych przez Sklep KAIZEN.

4. Klient oświadcza, iż podane przez niego dane osobowe są danymi Klienta.

5. Dane które gromadzimy to:

  • imię, nazwisko,
  • dane adresowe zamawiającego/dane adresowe do wysyłki produktu,
  • adres e-mail,
  • numer telefonu
  • numer NIP w przypadku zakupów firmowych

Podanie powyższych danych jest dobrowolne, lecz konieczne w celu rejestracji konta w Sklepie, obsługi i realizacji złożonego przez zamówienia, lub też w celu skorzystania z niektórych promocji czy rabatów.

Jednocześnie informujemy, że aby zapewnić proces sprzedażowy, wysyłkowy i fiskalny, odbiorcą danych osobowych będą dostawcy towarów dla Administratora, firmy spedycyjne, obsługa kasowo-księgowa, hostingodawcy.

Dane osobowe będą przechowywane przez okres do 5 lat lub do czasu ustania potrzeby realizacji obsługi po sprzedażowej.

Dodatkowo :

  • możemy również gromadzić dane, kiedy kontaktujesz się z nami telefonicznie, e-mailowo lub listownie w celu realizacji zamówienia i umowy sprzedaży,
  • w przypadku subskrypcji naszego newslettera konieczne będzie podanie tylko adresu e-mail,
  • w przypadku zbierania informacji po to, by zliczać statystyki dotyczące swojej strony albo móc w ten sposób wyświetlić użytkownikom reklamy na Facebooku lub Google,
  • w przypadku zbierania plików cookies do analizy ruchu ( Google Analytics ) w celu oceny użyteczności strony oraz poprawie jej funkcjonowania aby Klient mógł korzystać z jej zawartości bez problemów.

6. Każdy Klient, który wypełnił formularz zamówienia ma możliwość dostępu do dotyczących go danych osobowych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub wystąpienia o ich usunięcie.

7. Złożenie zamówienia jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na wystawienie faktury bez podpisu Kupującego.

8. Dokonując zakupu kupujący wyraża również zgodę na wysłanie prośby o opinię od Ceneo Sp. z o.o. dla programu „Zaufane opinie”.

 

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka


» przeczytaj wszystkie opinie

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl